Om Darchy

Helbred

Kristoffer-Szilas---Alaska_lilleSom diætist kan jeg hjælpe med at forebygge, afhjælpe og lindre sygdomme. Der er veldokumenterede positive resultater af diæt-behandling indenfor en lang række af  sygdomme og  forstadier hertil.

Der er også god dokumentation for, at man kan forebygge igennem maden. Det gælder for så vidt infektioner, livstilssygdomme, restitution efter operationer og sportsskader. Et af mine specialer er også forebyggelse af spiseforstyrrelser i konkurrencesporten, som man desværre har tal på er særligt udsatte.

Du behøver ikke at  leve restriktivt med  besværlige diætformer for at være sund og bevare dit gode helbred. Jeg kan hjælpe dig med at have et liv i balance, hvor du bliver dækket ind med nødvendige byggesten til kroppen.

Du er altid velkommen til at ringe uforpligtende, og høre om du kan hjælpes gennem maden. Ellers kan du spørge din praktiserende læge, om det er en god idé.

Performance

Performance eller ydeevne er afhængig af den rigtige kost, det gælder for så vidt både for hjernen og resten af kroppen.

Jeg er specialiseret i ernæring til sportsaktive børn, unge og voksne. Det gælder uanset hvilket niveau, du træner på. Optimalt udbytte kræver både træning, restitution og optimal ernæring. Mine kunder giver tilbagemeldinger på markante sportsforbedringer – det gælder både inden for elitesport, udholdenhedssport og almindelig træning.

Min erfaring viser, at selvom mange sportsudøvere spiser sundt, så spiser de ikke optimalt i forhold til sporten.  Hvis kroppen ikke får den rigtige mad på de rigtige tidspunkter, bliver energidepoterne ikke bygget op og det samme gælder for muskelmassen. Ved forkert ernæring risikeres et svækket immunforsvar, træningsskader og sygedage uden træning.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/5/darchy.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399