Berit er min diætist

“Vi er en svømmefamile med 2 drenge, der svømmer. Vores ældste teenage-søn er meget seriøs med sin træning og træner på eliteniveau. Vi har den store træningsmængede taget i betragtning, derfor altid forsøgt at tilpasse kosten til vores drenge, så der er nok energi at brænde af.

I forbindelse med sygdom, hvor vores søn ikke kunne tage på igen, opsøgte vi Berit. Berit lavede kostplaner til os, og gennem samtaler med Berit blev vi og vores søn bevidste om vigtigheden af disse.

Det var en øjenåbner for os, hvor meget fedt en eliteudøver rent faktisk skal bruge. Det har desuden været en lettelse at få forskellige forslag fra Berit til en ny og mere varieret kost. Berit har bla. nogle gode opskrifter, der har ramt os godt.

Berit har en rigtigt god tilgang til en teenage-ramt dreng, der dyrker elitesport og lige er startet i gymnasiet. Berit har en god forståelse for at mennesket og sportsmanden er en og samme person.

Berit bliver med stolthed betegnet som “min diætist” af vores søn.

Har det givet resultater i bassinet? Det tror vi, men det er jo ikke helt målbart. Vi har i hvert fald oplevet, at der har været vægtforøgelse og mere energi til mere træning, skolegang og lektier. Vi kan kun anbefale at kontakte Berit.

Lone & Lasse Lings

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/7/5/darchy.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399